november 30, 2016 Searchadmin

Böcker om försäljning

Säljböcker

Böcker om försäljning

Jag kommer här att lyfta fram de tre böcker som man MÅSTE läsa om man vill bli bäst i SVERIGE på försäljning.

 

Bok nummer ett heter Säljbibeln

Säljbibeln är en riktig klassiker som är skriven av ingen mindre än Rolf Laurelli – Mannen – myten – legenden

Denna boken läste jag under mina studier i Båstad. Här fick man lära sig hur det går till på riktigt i den stora stygga världen. Efter flera försök att applicera detta tänk i min försäljning så bara lossnade det en dag när jag hade läst den igen en sen sommar kväll på Öland. Det var då allt föll på plats det blev som en uppenbarelse och eufori. Hehe nej inte riktigt så blev det men den var riktigt jävla bra ni får ursäkta min Franska

Du kan köpa boken här Säljbibeln

 

Bok nummer två heter 100 sidor om framgångsrik direktförsäljning

Denna bok är skriven av även denna skriven av Rolf Laurelli. Denna boken läste jag faktiskt för runt ett år sedan. Detta är en riktig bladvändare så jag rekommenderar att man läser denna när man kan läsa den från början till slut i ett streck.

Du kan köpa boken här 100 sidor om framgångsrik direktförsäljning

 

Bok nummer tre heter Sälj så det ryker – så fördubblar mästarna sin försäljning

Denna boken är ett måste när man vill få in mycket pengar i provision! Och författaren till denna underbara bok heter Bruce King. Bruce King fick mig att inse att allt är möjligt.

Du kan köpa boken här Sälj så det ryker – så fördubblar mästarna sin försäljning

Själva tanken att inte ha läst dessa böcker när man arbetar med försäljning gör mig helt tokig. Man Måste läsa detta om man vill lyckas med försäljning! Det finns inga genvägar till framgång. Ett sista råd angående dessa böcker kunskap är makt så läs så mycket ni kan.

 

HÖR AV DIG

Så kan vi ta en kopp kaffe och se över hur jag skulle kunna hjälpa dig lyckas på nätet. Om du inte redan valt att ta kontakt via de sociala kanalerna så fyll i formuläret