december 7, 2016 Searchadmin

Jonas Sjöström – Säljchef i Kalmar

Jonas Sjöström - Säljchef i Kalmar

Jonas Sjöström – Säljchef i Kalmar

Jonas Sjöström arbetar som Säljchef inom internatmarknadsföring på ett kontor i Kalmar.

Mitt namn är som ni säkert reda vet Jonas Sjöström jag är 31 år gammal och bor på Öland. Jag har arbetat med försäljning under många år nu. Här kommer lite information om mig och mina fritidsintressen.

Hopp & Lek

Jag är ungdomsledare i Mörbylånga för något som heter Hopp & Lek varje Söndag i mellan klockan 09.00 – 10.00. Detta är det roligaste jag vet, det är barn mellan 2-7 år som för leka och prova på nya idrotter under en timme i Mörbylångas gymnastiksal en dag i veckan. Vi har allt ifrån fotboll till hinderbanor på agendan.

Familjen

Sedan så umgås jag mycket med min älskade familj på fritiden! Min familj består av min mor &  min far samt min syster och hennes familj. Jag har även min älskade sambo Emelie som bytyder allt för mig. Vi är förlovade och skall snart även gifta oss men säg inte det till henne för det skall bli en överaskning.

Träning  

Jag simmar varje dag under arbetsveckan med min chef. Det blir 1.000 meter simning på lunchen för att hålla mig i form och orka med detta stillasittande arbete. På sommarhalvåret blir det löpning ute på Stensö på luncherna.

Resa

Jag älskar att resa. Min nästa resa blir till Thailand om en vecka. Detta blir den tredje gången jag besöker detta underbara land. Här skulle jag verkligen kunna tänka mig tillbringa mina sista dagar som pensionär. Tidigare i år var jag på Kreta med min sambo och föräldrar det var den femte gången jag var just på Kreta. Andra länder jag har besökt är Turkiet, Bosnien, Kroatien, Makedonien, Serbien, Tjeckien, Österrike, Marocko, Egypten, Holland, Bulgarien, Tyskland, Danmark, Norge, Finland, Polen, och många fler

Klockor

Jag är en riktig klockfantast i min klocksamling finner man blandannat min favorit Omega i Guld från 1970 -En lite nyare Samsung s2 – En Rolex – En Breitling – En Hublot ja här finns det mesta

Omega-1970-Guld

Omega-1970-Guld

HÖR AV DIG

Så kan vi ta en kopp kaffe och se över hur jag skulle kunna hjälpa dig lyckas på nätet. Om du inte redan valt att ta kontakt via de sociala kanalerna så fyll i formuläret