november 29, 2016 Searchadmin

Öka din försäljning – Och öka den nu

Öka din försäljning.

Hur man kan öka sin försäljning kommer jag och gå in på nu under detta inlägget.

Om man vill öka sin försäljning (vem fan vill inte det) så kommer här lite tipps och trix.

Vi börjar med det uppenbara. om man ringer mer så säljer man mer. Ja detta är verkligen så enkelt som det låter. Men låt mig bryta ner det så det blir enkelt att genomföra redan idag för dig som vill öka din försäljning.

Låt oss säga att du ringer 80 samtal om dagen detta är upplagt på följande sätt. 08.00 – 10.00 ringer du 20 samtal 10.15 – 12-00 ringer du 20 samtal sedan har du en timmes lunch för att samla ny energi. 13.00 – 15.00 ringer du 20 samtal 15.15 – 17.00 ringer du 20 samtal detta blir totalt 80 samtal under en arbetsdag.

För att lyckas med att öka samtalstakten till 25 stycken samtal varje pass så behöver man mycket förarbete. Använd dig av en färdig samtalslista, om du ej blir tilldelad en sådan så ser du till att efter arbetstid ordna en lista tills dagen efter. Använd dig av två datorskärmar så du kan multitaska.

Öka takten emellan samtalen och öka dina pickups. Men låt detta aldrig påverka ditt fokus i samtalen du genomför.

När du känner att du har ett samtal som inte kommer att leda till affär, LÄGG PÅ LUREN!!!!!!!! Det gäller att man inte lägger tid på något som inte kommer att inbringa pengar!

SMARTA mål
Sätt mål och då helst SMARTA mål. SMARTA mål bygger på fem mycket konkreta och enkla steg. Ett SMART mål skall vara specifikt, mätbart, accepterat, realistiskt och tidsatt. Genom att ha tydliga mål kommer du att nå framgång SMARTARE men även SNABBARE!

Det som är mycket viktigt i detta är att man inte blir nöjd med sina offerter som ligger ute utan fortsätt bygga hela tiden. Ju mer man har i pipen ju mera kommer man kunna skörda!

Läs mera om detta på Twitter

HÖR AV DIG

Så kan vi ta en kopp kaffe och se över hur jag skulle kunna hjälpa dig lyckas på nätet. Om du inte redan valt att ta kontakt via de sociala kanalerna så fyll i formuläret