januari 19, 2017 Searchadmin

Super-Fet eller Mini-Triathlet

Super-Fet eller Mini-Triathlet!

Jag Jonas Sjöström har gjort valet att satsa på Mini-Tri i Kalmar i sommar. Tävlingen avgörs i Kalmar den 17:e augusti med första start kl 18:00. Detta är ett stort steg för mig då jag för 5 månader sedan inte tränade någonting och vägde hela 140 KG. Nu idag så har jag lyckats tappa 23 KG så idag ligger vikten på 117 KG. Detta är väldigt mycket övervikt för att genomföra ett Mini-Tri på bra tid men som sagt jag har 6 månader kvar med träningen.

Nu har jag sedan dess börjat med simning löpning och spinning. Jag och min chef har tagit sikte emot Kalmar Mini-Tri. Vi avslutade 2016 med vårt första löplopp på 100 år. Det kända motionsloppet i Kalmar på självaste Nyårsafton. Sträckan vi ställde upp på var 5.000 meter och där tog jag mig runt på 34 minuter och 26 sekunder.

Nu i fredags så körde vi vårt första test pass med både simning samt löpning efter varandra på längderna som är ifrån Mini-Tri. Simning 520 meter samt löpning 4.2 kilometer.

Jag klarade simningen på 12 minuter och 20 sekunder. Löpning blev 29 minuter och 45 sekunder. Detta var som sagt vårt första test och det skall bli intressant att se på fredag om jag lyckas bättra på dessa tider.

Ett mini-Tri betår av följande:

Simning- 520 meter Ladda ner Simning>>

Cykling – 18 kilometer Ladda ner Cykling >>

Löpning 4.2 kilometer Ladda ner Löpning >>

Så den 17:e augusti klockan 18.00 så kommer jag att genomföra mitt livs första Mini-Tri och detta kommer vara starten på ett helt nytt liv med löpning simning och cykling.

Bildresultat för men road bike 14 speed

Jonas Sjöström Kalmar Cykling

Max antal deltagare för Kalmar Min-Tri är 900 individuella anmälningar och 100 laganmälningar, d.v.s. totalt 1200 deltagare som kommer att genomföra ett av Kalmars roligaste träningspass.

För mera info angående Kalmar Mini-Tri gå in på denna sidan Kalmar Mini-Tri Ironman

 

 

HÖR AV DIG

Så kan vi ta en kopp kaffe och se över hur jag skulle kunna hjälpa dig lyckas på nätet. Om du inte redan valt att ta kontakt via de sociala kanalerna så fyll i formuläret